Kaart
3 GANGENMARKTMENU € 40
Deze menu wordt zowel 's middags als 's avonds geserveerd en dit van dinsdagmiddag tot en met zaterdagavond.
Enkel per tafel verkrijgbaar.
Hieronder vindt u een voorbeeld van ons marktmenu, kan wel wijzigen naargelang aanbod:
Carpaccio van hertenkalf / tapenade van champignons en kappertjes / parmesaan / walnoten
*************
Kabeljauw / Ganda / wortelpuree / boschampignons / coulis van spinazie en basiliek
( supplement € 3 )
of
Wilde eendenfilet / mousse van knolselder / witloof / savooipuree met spekjes / portosaus
*************
Donkere chocolademousse / espuma van witte chocolade / gekonfijte mandarijntjes / ijs van passievrucht en mango
Bij uw nagerecht kunnen we een glaasje Château Grillon – Sauternes 2013 aanbevelen € 8,50 per glas
of
Assortiment gerijpte kazen ( supplement € 5 )
Bij uw kazen kunnen we een glaasje Domaine des Chênes – Muscat de Rivesaltes Ambré 2010 aanbevelen € 8,00 per glas
Aangezien we graag met vis en vlees werken, zijn we niet echt gespecialiseerd in de vegetarische keuken
VOORGERECHTEN à la carte
Lauwe Koningskrabpoten / kervelboter € 35,00 vg / € 47,00 hg
Aardappel Moscovite (30 gram Belgische Kaviaar Gold Label) € 49,00
Garnalenkroketten / gefruite peterselie / citroen € 17,00
Sint Jacobsvruchten / risotto met boschampignons / parmesaan € 22,00
Carpaccio van hertenkalf / tapenade van champignons en kappertjes / Xérèsvinaigrette € 18,00
Secreto 07 puur natuur € 20,00
Met 7 kruiden ingewreven entrecôte van het Gallicisch Rubia Gallegarund en vervolgens 7 weken gedroogd
Gebakken ganzenlever / gekarameliseerde Granny Smith / sinaasappelsausje € 22,00
Bij onze ganzenleverbereiding kunnen we u een glaasje Villa Dria 2017 uit de Côtes de Gascogne aanbevelen € 6,50
HOOFDGERECHTEN à la carte
Kabeljauw / Ganda / wortelpuree / boschampignons / coulis van spinazie en basiliek € 30,00
Gebakken rog / kappertjes / tomaat / lente-ui / hazelnootboter € 26,00
Fazant / Granny Smith / witloof / veenbessen / Fine Champagnesaus € 30,00
Wilde eendenfilet / mousse van knolselder / witloof / savooipuree / portosaus € 27,00
Ierse filet pur / pepersaus / handgesneden frietjes / kropsla € 32,00
Hazenrug / savooikool / boschampignons / witloof / peertje / veenbessen (2 personen) € 34,00pp
Lieve gasten,
aangezien alles vers bereid wordt, verzoeken we u vriendelijk om uw keuze te beperken tot maximum 3 verschillende voor-en hoofdgerechten per tafel.
Gelieve ons te verontschuldigen mocht een gerechtje ontbreken.
Vraag gerust naar info betreffende de allergenen in onze gerechten.
We wensen u alvast fijne momenten aan tafel, Steven, Annelies en medewerkers
NAGERECHTENKAART
Dame blanche € 9,00
Crème brûlée € 9,00
Parfait van koffie (ijsgekoeld) € 9,00
Colonel ( limoensorbet en Wodka ) € 12,00
Moelleux van chocolade en huisbereid vanille-ijs € 12,00
Huisbereide Tarte Tatin met vanille-ijs € 14,00
Doce da casa ( Portugees dessert op basis van crème patissière en koffie ) met gepocheerde Conferenceperen € 12,00
Assortiment gerijpte kazen € 13,00
BIJ UW KAZEN KUNNEN WIJ U AANBEVELEN:
Louis PP Cru 55 bier en recept van Lierse apotheker Louis Smets 9,5% 33 cl € 8,00
Muscat de Rivesaltes - Domaine des Chênes Ambré 2010 glas € 8,00
BIJ UW NAGERECHT KUNNEN WIJ U AANBEVELEN:
Muscat de Rivesaltes - Domaine des Chênes 2013 glas € 6,50
also check:
http://www.farmhouseofthepalms.pt
Nieuwe Bed and Breakfast van mijn broer Frank Persyn en zijn vriendin Véronique Beels in de Portugese Algarvestreek.